Szolgáltatások

Akadálymentes épület
Akadálymentes épület

Fontosnak tartjuk, hogy a kényelmes és biztonságos látogatás minden kedves látogatónk számára elérhető legyen, akár kerekesszékes, akár babakocsis kismama, akár idősebb vagy segítő kutyákkal közlekedő látogatóról legyen szó. A Központ teljes mértékben akadálymentes közlekedést és mosdóhasználatot biztosít az arra rászorulóknak. Felmerülő probléma esetén segítség kérhető a Szolgáltatóközpont személyzetétől.

Állatbarát központ
Állatbarát központ

Bízunk a felelős állattartói viselkedésben, ezért házi kiskedvence hozzánk bármikor elkísérheti. A házirend és a higiéniai szabályok betartása mellett a Házirendben felsorolt házi kiskedvencek eljöhetnek hozzánk, de felhívjuk a kedves látogatóink figyelmét, hogy az egyes üzletek szabályozásai ettől eltérhetnek. Az állatbarát üzletekért keresse a „kiskutya piktogramot” üzleteink neve mellett.

Bankautomata
Bankautomata

A Szolgáltatóközpont nyitvatartási idejében a földszinten az MBH Bank és az UNICREDIT Bank által üzemeltetett automaták működnek.

Elektromos autótöltő
Elektromos autótöltő

Központunk parkolójának északi részén 11 db AC töltési pont és 1 db DC töltési pont áll rendelkezésre amíg Ön a bevásárlásait intézi vagy széleskörű szolgáltatásainkat veszi igénybe.

További részletes tájékoztatás a Parkolás menüpontban található.

ETO Kuckó
ETO Kuckó

10 év alatti gyermekek számára mesenézéssel egybekötött pihenési lehetőséget biztosítunk a fölszinti mozgólépcső alatt kialakított kuckóban.

Fedett kerékpár és motorkerékpár tároló
Fedett kerékpár és motorkerékpár tároló

A Parkolóban a bejáratokhoz közel fedett tárolókat alakítottunk ki a kerékpárral és motorkerékpárral érkezők számára. Kérjük vendégeinket, hogy kerékpárjaikat, motorkerékpárjukat itt helyezzék el ezzel is elősegítve az épület környezetének rendbentartását.

Foxpost, GLS automata
Foxpost, GLS automata

Szolgáltató központunkban a földszinten Foxpost és GLS automata működik, melyek nyitvatartási időben elérhetők.

Free WiFi
Free WiFi

Központunk egész területén mindig kapcsolatban maradhat a nagysebességű, ingyenes ETOPARK hálózaton keresztül, regisztráció nélkül.

Információs táblák
Információs táblák

Az elhelyezett digitális és információs táblák segítségével könnyen tájékozódhat Szolgáltató és Élményközpontunkban.

Mozgássérült parkoló
Mozgássérült parkoló

A parkolóban a bejáratok közvetlen közelében összesen 27 mozgássérült parkoló került kijelölésre, mely helyektől az egész ETO Park területén akadálymentes közlekedést biztosítunk vendégeinknek.

Női, férfi, családi és mozgássérült mosdó
Női, férfi, családi és mozgássérült mosdó

A Szolgáltatóközpont mindegyik szintjén található női és férfi mosdó, valamint mozgáskorlátozottak részére kialakított mellékhelyiségek kerültek kiépítésre, melyeket a Térképre kattintva, illetve az információs táblákat követve is könnyen megtalál.

Papírmentes parkoló rendszer
Papírmentes parkoló rendszer

A 2000 férőhelyes parkoló üzemeltetése jegymentes (papírmentes), kizárólag rendszámfelismerésen alapuló be- és kihajtást tesz lehetővé, ahol az első három óra ingyenes lesz, a negyedik órától kezdve pedig 200 Ft/óra díjért lehet parkolni.

Telefontöltés
Telefontöltés

A Szolgáltatóközpontban található ülőbútorok mindegyikén a mobiltelefonok töltésére alkalmas csatlakozók kaptak helyet, ahol kényelmesen tudják vendégeink a telefon töltése mellett az idejüket eltölteni.