ETO Park Szolgáltató és Élményközpont

Új fejezet veszi kezdetét az ETO Park életében. 2022 tavasza óta ugyanis új tulajdonossal rendelkezik a komplexum, akinek elsődleges célja egy olyan fejlett és átfogó funkciókkal rendelkező Szolgáltató és Élményközpont kialakítása, amely egyrészt hasznos a helyiek számára, mivel maximálisan kiszolgálja és segíti őket a mindennapokban, ugyanakkor a színes és kapcsolt szolgáltatásainak köszönhetően a külföldieket is egyaránt vonzza.

Az ETO PARK tisztelegni szeretne a nagy sportmúlttal és gazdasági szerepvállalással rendelkező Győr városa előtt, így kiemelt szempont volt az új komplexum megtervezésében a győriek életének megkönnyítése, valamint egy olyan közösségi tér megalkotása, amely maradandó értékeket képvisel a város életében.

Az új ETO PARK egyedülálló módon ötvözi a legkülönbözőbb szolgáltatások sokaságát, így az idelátogatók bármilyen céllal is érkezzenek, megtalálják a számukra megfelelőt. Legyen szó divatról, sportról, különféle szabadidős tevékenységről, kulturális programokról vagy bevásárlásról, a vendégek színvonalas élményben részesülnek.

A szórakozás mellett pedig a szükséges közszolgáltatók (kormányablak, posta, ügyfélszolgálati irodák, bank) széles körét is elérhetik. Az új élményközpont kialakításával egy olyan helyszín létrehozása a cél, ahol tényleg minden egyhelyen megtalálható és elintézhető.

Az új ETO PARK szerves részét képezi a kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet magában foglaló Élményközpont mellett az ETO FC Stadionja, valamint az ETO PARK Business Hotel is. Így az ETO PARK az új funkciókkal kiegészülve ideális megoldást kínál a kikapcsolódni vágyoknak, illetve a kisebb és nagyobb vállalkozások számára egyaránt. Leendő partnereink a bérleményeken és a KIOSK standokon túl a kihelyezett reklámfelületeken is megjelenhetnek.

A komplexum a maga 2000 férőhelyes parkolójával, egyedülálló szolgáltatásaival és a 29 000 m2 bérbeadható területével a város és a régió legnagyobb szolgáltató és élményközpontja lesz.

Figyelje honlapunkat és facebook oldalunkat, ahol mindig naprakész információkat talál!

Kellemes és élményekben gazdag időtöltést kívánunk!