H-P:05:00-24:00
Sz-V:06:00-24:00
Toscana Bútor
+36 70 335 36 41

Toscana Bútor

Cégünk többgenerációs családi vállalkozásként működik. A vállalkozás 1982-ben indult Győrben, ahol kezdetben kisebb bútorok, lakberendezési tárgyak készültek, majd hamarosan megnyílt a 80-as, 90-es évek ismert győri bútorboltja, a Platán Üzletház. 1995 óta Toscana Bútor néven a főleg a tömörfából és furnéros bútorlapból készülő bútorokat gyártjuk.

A múlt század elején Olaszországban kialakult puritán stílushoz (olasz kifejezéssel Arte povera, vagyis a szegények stílusa) hasonló bútorok ismét reneszánszukat élik, a TOSCANA bútorcsalád is ezt a vonalat képviseli. Az egykori úgynevezett szegényes, tehát kevesebb díszítést, intarziát és faberakást valamint kevésbé cirádás vasalatokat tartalmazó stílus manapság pont az egyszerűségéből adódó szépsége miatt hódít. A vevői igényeknek megfelelően lehetőség van díszesebb, rusztikus stílusban is legyártani a bútorokat.

A kárpitos garnitúráinkhoz több külföldi cég gyönyörű és minőségi bútorszöveteit használjuk, a bőrbútorokat Olaszországból származó valódi marhabőrrel kárpitozzuk. A gazdag színválaszték mellett egyedi hatású bőrök is megtalálhatóak és különleges letűzött varrás is kérhető.

Gazdag termékválasztékunkból a lakás összes helyiségébe fellelhető valamilyen gyönyörű és stílusos bútordarab, ezenkívül az irodai bútorok széles skálája is elérhető. Lehetőség van minden egyedi elképzelés és ötlet megvalósítására legyen az egyedi konyha, teljes ház vagy szálloda berendezése. A szükséges tervek elkészítésében bútortervező mérnök és lakberendező is tud segítséget nyújtani.

Fizetési lehetőség: készpénz

Nyitva tartás:

  • Hétfő- Péntek: 9-17 óráig
  • Szombat: 9-13 óráig

Fotók