H-P: 05:00-24:00
Sz-V: 06:00-24:00
KON-Truss
00421 905 908 425

KON-Truss

A KON-Truss cég WOLF szeglemezes szerkezetek és tetőszerkezetek gyártásával (Galánta, Szlovákia), leszállításával és szerelésével foglalkozik, elsősorban családi házakra, de igény szerint más epületekre is (szerelőcsarnok, raktár, istálló, ...). KON-Truss s.r.o. az osztrák WOLF Systembau partnere.

A legmodernabb technológiával gyártunk ami biztosítja a magas minőséget és pontosságot. C24 szárított, gyalult, sarkazott faanyagot használunk. Minden eggyes komponensre (fa, szeglemez, impregnálószer) certifikációval rendelkezünk. Maga a szerkezet úniós EN 14250, 2+ certifikációval rendelkezik. Magasan képzett tervezőkkel és szerelőcsapatokkal rendelkezünk.

Árajánlatunk tartalmazza a kivitelezési tervet, összekötő anyagokat, kiszállítást és összeszerelést. Magyarországi partnereink segítségével a tető komplett kivitelezését tudjuk biztosítani (bádogosmunka, tetőfedés, ...). Honlapunkon www.kon-truss.sk/hu részletesebb információkat talál a könnyűszerkezetes szeglemezes kötésű tető hatékonyságáról, illetve annak előnyeiről.

Fotók