H-P:05:00-19:00
Sz-V:06:00-19:00
Élményműhely és Művészeti Stúdió
06203593162

Élményműhely és Művészeti Stúdió

Művészeti Stúdiónk elsősorban élményfestés kurzusok szervezésével foglalkozik, emellett tematikus rajz és festészeti workshopokat/ szakköröket, kézműves foglalkozásokat, egyéni órákat tartunk és szervezetünk kezdőknek és haladóknak, továbbá megrendelésre vállaljuk grafikák (pl.: karikatúra) és festmények (pl. fényképről portrék) elkészítését.

Ismert, vagy kevésbé ismert művészek képeit festik meg a résztvevők képzett instruktor segítségével. A foglalkozások hossza kb. 3 óra, akril festékkel festünk vászonra, általában 40x50-es méretben. Lehetőség van arra, hogy ketten (akár szülő-gyermek, akár barátok/kollégák, akár párok) festenek meg egy képet nagyobb 50*70-es méretben. Programjainkat úgy állítjuk össze, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő képet. Gyerekeknek külön tartunk foglalkozásokat, rövidebb 2 órás intervallumban, 30*40-es vászonra. A foglalkozáshoz minden eszközt mi biztosítunk.

Semmilyen előképzettség nem szükséges! Garantált kikapcsolódás. 2019. szeptemberétől lehetőség van vászon helyett vászontáskára festeni, így az elkészült festményeket a kezdő művészek magukkal tudják vinni.

Az instruktor és a Stúdió vezetője Sebestyén Ákos festő- és grafikusművész, művészeti tanár, aki Képzőművészeti Egyetemen végzett 2003-ban.

Stúdiónkat folyamatosan új programokkal színesítjük, ezek megismeréséhez kérjük, kövesse facebook oldalunkat:

Elérhetőségünk:
https://www.facebook.com/elmenymuhelystudio
https://www.instagram.com/elmenymuhelystudio

Nyitva tartás:

  • A foglalkozások ideje alatt
Fizetés:
  • Készpénz

Fotók