H-P: 5:00-24:00
Sz-V: 6:00-24:00
Élmény sziget
+ 36 96 815 907

Élmény sziget

Az Élmény Sziget a győri ETO Park első emeletén található, ahol Játszóház, Fitnesz, és Beauty Center várja az ide látogatókat. – a Beauty Center szolgáltatásairól bővebb információ a Recepción. A Játszóházban Ugrálhatnak a gyerekek a trambulinon, lecsúszhatnak az óriáscsúszdán, bújócskázhatnak a lógó cilinderek között vagy elmerülhetnek a labdafürdőben, ezen kívül fejleszthetik képességeiket, kamatoztathatják energiáikat.

Maradandó élmény marad a szülinapi gyertyák elfújása. A játszóházban megszervezzük gyermeke szülinapi zsúrját. Szünidei táborba hívjuk a gyerekeket, hogy más gyerkőcökkel együtt vidáman, aktívan játszanak, és a szülők is biztonságban tudják a kicsiket.

Osztályoknak, kiscsoportoknak is kitűnő kikapcsolódás a délutánt nem az óvoda és az iskola falai között tölteni.

A csoportos fitnesz órák idejére, a gyermekeknek ingyenes a Játszóház.

NyitvatartásJátszóház
 • Hétfőtől Szombatig 9.00-20.00-ig
 • Vasárnap 9.00-18.00-ig
PARK Fitness Club
 • Hétfőtől Péntekig 9.00-20.00-ig


Elérhetőségek:9027 Győr, Nagysándor József utca 31. 1.emelet
Üzlet megnevezése: Élmény Sziget
Telefon: + 36 96 815 907
E-mail: elmenysziget@freemail.hu
Élmény Sziget

Nyitva tartási idő:Játszóház
 • Hétfőtől Szombatig 9.00-20.00-ig
 • Vasárnap 9.00-18.00-ig

PARK Fitness Club
 • Hétfőtől Péntekig 9.00-20.00-ig (órarend alapján)


Fitnesz órarendAz órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Elérhetőségeink: 9027 Győr, Nagysándor József utca 31.; + 36 96 815 907; elmenysziget@freemail.hu

Árak
Edzők, óratípusokZSÍRÉGETŐ AEROBIK - Gyalókay Kati
Kedden 17 órakor

Könnyen követhető, magas intenzitású koreografált vagy koreográfia nélküli óra, step pad használatával. Kombinálva cardio gyakorlatokkal, amit erősítés követ.A különféle gyakorlatok biztosítják a test különböző izomcsoportjainak fejlesztését, szálkásítását. Az órán belül nagy hangsúly kerül a has- és farizmok, valamint a combizmok erő-állóképességének fejlesztésére.

ALAKFORMÁLÓ AEROBIK – Gyalókay Kati
Csütörtökön 17 órakor.

Egyszerű, jól követhető fitness óra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik. Szálkásítja az izomzatot. Az óra eleje magasabb intenzitású, hogy a pulzus megemelkedjen és beinduljon a zsírégetés. A különböző gyakorlatok formálják a test minden részét. Szerepet kapnak kisebb súlyokkal végzett munkák a váll-, mell- és hátizom formálására, valamint a has-, comb- és farizmok erő-állóképességének fejlesztése.

DeepWORK – Gyalókay Kati
Csütörtökönként 18 órától.

A deepWORK® ötvözi a bodyART® és az IRON SYSTEM® mögött rejlő tudást. A célja, hogy a pulzusszámot magasan tartva az állóképességet, az ügyességet és az izmok rugalmasságát növelje. Kifejezetten a gyors izomzat fejlesztésére és az erő növelésére koncentrál. Rendkívül intenzív, határozottan ajánlott kalóriaégetésre. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a rengeteg pozitív energia! Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning, melyben a mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció. Mivel minden gyakorlat szintezett a könnyebbtől a nehezebb felé, így korosztály és edzettségi szinttől eltekintve mindenki számára is teljesíthető, élvezhető az edzés.

KANGOO JUMPS - Nagy Csilla
Kedden 18 órakor
Csütörtökön 19 órakor

A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy megfelelő edzés módszerek és kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek.

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre.

Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.
Az izületi és gerincsérüléseket 80 %-kal csökkenti, valamint 25 %-al több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok.

Sok ember, aki nem tud már futni térd vagy ízületi problémák következtében, újra képes futni a Kangoo segítségével. Hozzájárul az orvosoknak és terapeutáknak a biztonságos rehabilitáláshoz. Ez egy újonnan kifejlesztett sport program, amely Plyometric-us gyakorlatokat tartalmaz. A kiemelkedően fokozza az oxigén felhasználást (13-ról 20 %-ra), más sportokkal összehasonlítva, melyeket cipőben végzünk. A Kangoot azoknak ajánlom, akik magas energiafelhasználást akarnak elérni, úgy, hogy a gyakorlatok közben csökkenteni akarják az ízületekre és gerincre ható „becsapódás” erejét. Mérsékli a legnagyobb ütést (a földhöz csapódás erejét) több, mint 80%-kal. Tehát ajánlom mindenkinek, középkorúnak és fiatalnak egyaránt. A fogyás garantált, javítja a kedvet és a közérzetet, erősíti a mély izmokat, javítja a testtartást, és egy olyan élményt ad, amit semmilyen más eszköz nem tud.

INTERVALL edzés - Németh Edina
Hétfőn 18 órakor.

Intervallum + alakformálás kombó
Az óra az alapos bemelegítés és nyújtás között két részből tevődik össze:

I. Az első szakasz (kb. 20 perc) intervallum edzés, mely tervszerűen váltakozó szakaszokból, terhelési és pihenőidőkből áll. A pihenőidő is aktív, de kisebb intenzitású, mint a terhelési idő. Az intervallum edzés számos előnye közül egy pár: fokozott és hosszabb ideig tartó zsírégetés, állóképesség javítás. Nagyon hatékony edzésforma, mert rövid idő alatt nagyon sok energiát használ fel közben a szervezet és a szálkásítás mellett még izmosít is.

II. A második szakaszban alakformáló gyakorlatokat végzünk, általában két izomcsoportra fókuszálva (az izomcsoportokat óráról órára váltakoztatjuk). Ennek a résznek a célja a szép, formás izmok kialakítása, melyek akkor fognak látszani, ha nem fedi őket komolyabb zsírréteg. Ebben meg segíteni fog az intervall.

SPINRACING edzés - Szabó Rita
Hétfőn 19.10- kor
Szerdán 19 órakor
Pénteken 17 órakor

A Spinracing zenés,koreografált teremkerékpár edzés, mely kitűnően alkalmas az állóképesség illetve az erő-állóképesség fejlesztésére!
Az edzések során különös figyelmet fordítunk a zene ütemszámának kihasználására. Lassú, közepes, ill. gyors ütemű zenék határozzák meg az edzés karakterét, melyek segítségével hegy, sík illetve lejtőmenetet tudunk modellezni! Természetesen a fordulatszám változásával az intenzitás mértékét is szabályozhatjuk, így igen változatossá tehetjük edzéseinket! Alapvető különbség a spinning illetve a spinracing edzések között az, hogy míg a spinningnél a felsőtest mozgása szinte kizárt, addig a spinracingnél a felsőtest mobilizálását kihasználjuk, így karhajlítások, kitartások, statikus mozgáselemek egyaránt találhatóak a koreográfiában, melyek igen változatossá, hangulatossá tehetik az órát! Fontos kiemelni, hogy ezek a kiegészítő mozgások biztosítják a helyes ízületi tartásokat és terheléseket, egészséges összhangban a lábmozdulatokkal. Mivel egymástól távol eső izomcsoportokat mozgatunk meg felváltva, olykor egyszerre, mely a keringési rendszerre igen jelentős terhelést ró, így az állóképesség fejlesztésének egyik leghatékonyabb módszeréről beszélünk. Az edzések zöme közepes intenzitású, mely leginkább lehetővé teszi a gyors adaptációt, valamint elkerülhetjük vele a nem kívánt túlfáradást, túledzettséget. Az órák anyagai, erőnövelő, állóképességi, és gyorsaságfejlesztő blokkokat tartalmaznak, kiegészítve koordinációs gyakorlatokkal, melyeket mixelve számtalan variációs lehetőséget kapunk. (pl. tempó duplázás, dinamikus és statikus karhajlítás, teljes és csonka piramisok) Összefoglalva a spinracing kiváló edzésforma, mely a kondicionális képességek jelentős részét igen jól fejleszti. Az edzések a számtalan variációs lehetőségnek köszönhetően változatosak, szórakoztatóak. Mivel a test izmainak ca. 70%-a részt vesz a mozgásban, a zsíranyagcserére kifejtett hatása rendkívüli, (viszonylag kevés kardiómozgás igényel több energiát!…Evezés ,futás, sífutás) Így fogyókúrázóknak melegen ajánljuk! Mivel a sporteszköz stabil (nem mozog) ill. a mozgásanyag összetett, így a spinracing edzés alkalmas a koordináció fejlesztésére is! Tehát, ha állóképességet szeretnél fejleszteni, zsírt akarsz égetni, ügyesebb, koordináltabb, vagy erősebb akarsz lenni akkor válaszd a SPINRACING órákat!

BOX AEROBIK – Mosburger Natália
Hétfőn 19 órakor
Szerdán 18 órakor

A box aerobik egy zenére végzett, csoportos, intenzív edzés eszköz nélkül. A kick box-hoz hasonlítható, csak itt jelentősen kevesebb a rúgás. A hagyományos aerobikhoz csak annyi köze van, hogy itt is zenére kell dolgozni. Feszesíti és szálkásítja izmainkat, kiváló erő- és állóképesség fejlesztő. Egy óra edzés után, intenzitásának köszönhetően, még 12-24 órán át zajlik a zsírégetés szervezetünkben. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

3D Yoga – Ormos Judit
Hétfőn és Szerdán 17 órakor.

"Mint a dinamikus mozgások szerelmese, évek óta tartok csoportos órákat, ahol főként erősítő gyakorlatokat végzünk. Az ilyen típusú órák során fokozottabbak az izom-összehúzódások, és sokszor az óra végi nyújtás nem bizonyul elegendőnek. Tapasztalatom alapján és vendégeim reakcióit figyelve egyre nagyobb szükségét éreztem annak, hogy a nyújtó hatású, lassabb, ám minden izmot megdolgoztató mozgásformák felé is nyissak. Így esett választásom a 3D Yoga-ra, amely a tér 3 síkjában végzett gyakorlatok sorozata. Az órán főként gerinckímélő jóga elemekkel (ászanákkal) dolgozunk, amelyeket áramlásszerűen kötünk össze. Ettől válik dinamikusabbá.

A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően stabilabbá, rugalmasabbá válik gerincünk, javul a tartásunk. Mivel az óra nyújtó és erősítő gyakorlatok váltakozásának sorozataiból épül fel, a megrövidült izmaink szépen megnyúlnak, míg a gyengébb izmok erősödnek. A 3D Yoga fejleszti az erőt, hajlékonyságot és az egyensúly érzéket, erősíti, feszesíti az izmokat. Nagyon sok vendégnél csökkentek, vagy akár meg is szűnnek a rossz tartásból, ülőmunkából adódó derék-, ill. háttáji fájdalmak. Óráimon főként az ászanák testre gyakorolt jótékony hatásaival foglalkozom, és kevésbé a jóga spirituális vonalával, mégis azt mondhatom, hogy a 3D Yoga mentálisan is ellazít."
Ormos Judit

GERINCJÓGA - Beséné Dobóczki Erika
Pénteken 18 órakor

A Gerincjóga egy olyan modern mozgásrendszer, amely a jóga különleges eszköztárát használja a fizikai test, és az idegrendszer egészségének helyreállítására.

Kinek javasolt a Gerincjóga?

Bárkinek, aki szeretne energikusabb, rugalmasabb, erősebb, kiegyensúlyozottabb lenni, és szívesen megismerkedne a jógával, és a relaxációval.

PILOXING – Pőcze Timi
Hétfőn 18 órakor
Szerdán 19 órakor

A Piloxing az első olyan program, amely egyedülálló módon ötvözi a Box erő, gyorsaság, állóképességét, a Pilates testtudatosságát, és hajlékonyságát, és mindezt megbolondítja a funky tánc szórakoztató mozdulataival. Megálmodója egy svéd balettáncos volt.

Kiknek ajánlott? Mindenkinek, aki szereti a kihívást, szereti a kicsit kombináltabb mozgásformákat, szeretne zsírt égetni, izmokat építeni.

ZUMBA – Pőcze Timi
Kedden 19 órakor
Szerdán 9 órkor
Pénteken 19 órakor

A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitnesz program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc.

STRONG BALANCE – Pőcze Timi
Csütörtökön 9 órakor

Teljes testet átdolgozó egyensúly, core,-és állóképesség fejlesztő, Lounge zenei világra épülő intervallum tréning.

A különleges relaxációs ráhangolódást követően, relatív intenzív és mérsékelten intenzív szakaszok váltják egymást Pilates, alakformáló és aerobik elemekkel tarkítva, így a pulzust játékra bírva.

Gyermekágyi lábadozás után kifejezetten ajánlott, az egyensúly visszaszerzése érdekében.

Az egyensúly gyakorlatok fejlesztik, tonizálják az izomzatot, javítják a reakció időt, ezzel hatékonyabbá téve a munkavégzést.

Reggeli órákban egész napos lendület a testnek, estére megnyugvás a fáradt léleknek.

Az óra edzettségi szinttől függetlenül látogatható.

Játszóház árak

első 30 perc / gyermek
1 000 Ft
első 30 perc után minden megkezdett fél óra
600 Ft
havi korlátlan bérlet / gyermek
8 000 Ft
napijegy (hétfőtől csütörtökig) / gyermek
2 000 Ft
napijegy (péntektől vasárnapig) / gyermek
2 500 Ft
csoportos belépő 10 főtől / gyermek
1 000 Ft

2018. Január 1-től érvényes Születésnapi árlista

Hétfőtől-Csütörtökig
Péntektől-Vasárnapig
8 fő
19 000 Ft
23 000 Ft
9 fő
21 500 Ft
25 500 Ft
10 fő
23 000 Ft
28 500 Ft
11 fő
25 000 Ft
31 000 Ft
12 fő
25 000 Ft
31 000 Ft
13 fő
27 000 Ft
34 000 Ft
14 fő
27 000 Ft
34 000 Ft
15 fő
27 000 Ft
34 000 Ft
plussz fő
2 300 Ft
2 600 Ft

Időpontok
Hétfőtől-Péntekig
16.30-18.30
Szombaton
10.00-12.00
14.00-16.00
16.30-18.30
Vasárnap
10.00-12.00
14.00-16.00

Születésnapi termek bérlése

 • Hétfőtől-Csütörtökig terem 3 000 Ft / óra + Játszóház 600 Ft / fő / óra
 • Péntektől-Vasárnapig terem 4 000 Ft / óra + Játszóház 700 Ft / fő / óra

Egyéb szolgáltatások:

 • melegszendvics - 590 Ft
 • kölyök pezsgő / üveg - 500 Ft
 • ostyalap / db - 1 000 Ft
 • tüzijáték / db - 500 Ft
 • csillámtetoválás 8-11 főig - 4 000 Ft
 • csillámtetoválás 12-15 főig - 5 000 Ft

A foglalás érvényesítéséhez 10 000 Ft előleg befizetése szükséges!

A Játszóházban zokni használata kötelező, kérjük jelezzék a meghívottaknak is :)

Üzlethelyiségek kiadók